Links

 

Videolinks (bijgewerkt op 13 maart 2013):

Het verboden onderwijs (La prohibición prohibida, in het Spaans, Engels ondertiteld)

een absolute aanrader voor iedereen die kinderen heeft of in het onderwijs werkzaam is. Legt uit wat er zo schadelijk is aan het huidige onderwijssysteem en geeft suggesties hoe we een scholing kunnen creëren waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat, ipv het systeem waar ze in moeten gaan passen. Zet hem bij je favorieten en kijk af en toe een stukje. Sluit goed aan bij mijn artikel: Scholing versus authenticiteit? (145 minuten)

Caroline Dekker Feel Inspired   spreekt haar eigen waarheid/wijsheid over de liefde. Heel mooi! (2 minuten)

Thrive  (Nederlandse of Engelse versie op www.wanttoknow.nl)

een Amerikaanse film over een visie, die interessante dingen zegt over de machtsstructuur van het economisch-politieke systeem waarin we leven en die ook spreekt over een alternatieve, vrije, universele energie die vrij toegankelijk is. Bekijk deze film met een kritische blik. (129 minuten)

The story of stuff  een zeer toegankelijke en treffende verbeelding van op wat voor schadelijke manier wij als maatschappij omgaan met dingen/ producten, vanaf de onttrekking van de natuur tot en met het weggooien ervan. (21 minuten)

Interview met Caroline Feel Good in het kader van de Sustainable Summer Tour van Jasper van Impelen, die hiermee duurzame bedrijven in het zonnetje zet.

From the Heart of the World: the elder brother's warning  Documentaire over de boodschap van de nooit gekoloniseerde Kogi-indianen (Colombia), voor ons, "hun jongere broers". (korte 0:53.27, of lange versie (1:26.32)

Worden Wij Wakker   Een interview met Marcel Messing over zijn heldere visie over de werkelijke wereldmachten en hun instrumenten. (90 minuten)

Een auto die op water rijdt  Al dertig jaar is autorijden op water mogelijk en in de praktijk gebracht door een Filipijnse man, die op investeerders wacht.

Eigen websites:

www.tripjenaarjehart.nl  Voor kinderen en jongeren van 8 tot 20 jaar. Geef je kind een hartversterkende ervaring waar zij/hij het hele leven plezier van zal hebben. Het verlies van authenticiteit kun je hiemee op jonge leeftijd voorkomen, beter dan decennia later genezen.

www.tripjenaardevrijheid.nl  Voor mensen vanaf 18 jaar. Ontdek je hartenwens en datgene wat je tegenhoudt om die wens ook daadwerkelijk te verwezenlijken, in een bevrijdend en vooral een verhelderend coachingsgesprek.

www.authenticiteitscoaching.nl  Voor iedereen die wil werken aan zijn/haar  zelfacceptatie, zelfbewustwording en persoonlijke heelwording.

www.essentialisme.nl Over mijn eigen spirituele filosofie die over de herverbinding met je eigen essentie gaat.

Websites van vrienden:

www.feelinspired.nl   Caroline 'Feel Good' Dekker inspireert mensen en bedrijven om vanuit hun hart te leven en werken. Zij is een specialiste in aandacht.

www.dagvanwaarde.nl  Een dag van persoonlijke aandacht voor de mens achter de werknemer, om een verbindende samenwerking te genereren.

www.anky-floris.nl  De site van Anky: lieve en bezielde levenskunstenares.

www.wijwordenwakker.org  De site van Marcel Messing, een wakkere geest die in zijn visies, veel wetenschappelijke onderbouwing gebruikt.

www.connycoppen.nl  Schrijfster van het boek "De Tao van de gezondheid" en lichaamsgerichte coaching.

www.wanttoknow.nl  Alternatieve, maatschappijkritische nieuwsbron.

Terug naar Homepage van de website.